Έδωσε ενεργό συμμετοχή για ακόμη μια χρονιά η 2η Κοινότητα Ανιχνευτών Πάτρας στην 195η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς

Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016 η 2η Κοινότητα Ανιχνευτών Πάτρας συμμετείχε στην 195η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Οι Ανιχνευτές έχοντας ορμητήριο την Πάτρα ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Τρίπολη όπου θα συμμετείχαν ενεργά στο πρόγραμμα εορτασμού για την επέτειο.

Το Σάββατο το απόγευμα πήραν μέρος στην λαμπαδηδρομία που είχε διοργανωθεί από το Δήμο και τους Προσκόπους της Τρίπολης καταλήγοντας στην Πλατεία Άρεως.

Την Κυριακή το πρωί συμμετείχαν στην καθιερωμένη παρέλαση, η οποία λαμβάνει χώρα στο κέντρο της πόλης με τη συμμετοχή αναπήρων πολέμου, φιλαρμονικών, μαθητών και μαθητριών των σχολείων, αντιπροσωπειών ιστορικών πόλεων, χορευτικών συνόλων, συλλόγων, των Προσκόπων, των Οδηγών τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Παράλληλα με την διεξαγωγή των τοπικών δρώμενων οι Ανιχνευτές διαχύθηκαν στους δρόμους της πόλης όπου χωρισμένοι σε ομίλους πραγματοποίησαν πρωτογενή έρευνα πάνω στην Ιστορία και στη Λαογραφία της Τρίπολης.

#scouts2patras #koinotita #195_epeteios #tripoli

NewsLetter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
Κύλιση στην Αρχή