• Αγιασμός νέας προσκοπικής χρονιάς
    Αγιασμός νέας προσκοπικής χρονιάς
  • Μονοήμερη εκδρομή στο Δρέπανο
    Μονοήμερη εκδρομή στο Δρέπανο
  • 2η Κοινότητα Ανιχνευτών στην Κέρκυρα
    2η Κοινότητα Ανιχνευτών στην Κέρκυρα

Αποκριάτικο ξεφάντωμα για το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας με πάρτι-μασκέ και συμμετοχή στο Καρναβάλι των Μικρών

Αποκριάτικη διάθεση και ξεφάντωμα για μικρούς και μεγάλους του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το προτελευταίο του Καρναβαλιού 2016.

Η διασκέδαση ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, 5 Μαρτίου 2016, με το καθιερωμένο πάρτι-μασκέ της 2ης Αγέλης (Α’ και Β’) Πάτρας, στη Λέσχη του Συστήματος (Τζωρτζ 9 & Καρόλου), όπου τα λυκόπουλα χόρεψαν , έπαιξαν και απόλαυσαν τις εκπλήξεις που τους είχαν ετοιμάσει οι καρναβαλογερόλυκοί τους.

Παράλληλα με το πάρτι των λυκόπουλων, η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης (ΕΚΣ) του Συστήματος είχε φορέσει αποκριάτικη διάθεση και κερνούσε τους γονείς μουσική, ζεστό καφέ, αναψυκτικά και χειροποίητα γλυκά, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων (ΕΠΠ) στο ισόγειο Λέσχης και την πλατειά μπροστά από αυτόν.

Αργότερα, τη σκυτάλη της διασκέδασης πήραν οι Ανιχνευτές και τα ενήλικα μέλη του Συστήματος με το «Horror Party» της 2ης Κοινότητας Πάτρας. Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου η Λέσχη του Συστήματος γέμισε με «παράξενα» και «αλλόκοτα» πλάσματα, που χόρευαν σε καρναβαλικούς ρυθμούς μέχρι τις πρωινές ώρες.

Το επόμενο πρωί, η Αγέλη (Α’ και Β’) του 2ου Συστήματος Πάτρας συμμετείχε στην Παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών, με το πλήρωμα «Toy Story» (με θέμα από την ομώνυμη παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων) που διοργάνωσε ο Κλάδος Λυκοπούλων της Π.Ε. Δυτικής Πελοποννήσου. Τα λυκόπουλα του Συστήματός μας, μαζί με τα λυκόπουλα των υπόλοιπων προσκοπικών συστημάτων, με σύμμαχο τον καλό καιρό και υπό την καθοδήγηση των γερόλυκών τους, παρέλασαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και διασκέδασαν στους ρυθμούς του Καρναβαλιού των Μικρών, αποσπώντας το ξεχωριστό χειροκρότημα των θεατών.

#scouts2patras #ageli #koinotita #eks #goneis #party #patrascarnival2016

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ (πάρτι Αγέλης), ΕΔΩ (πάρτι Κοινότητας) και ΕΔΩ (Η Αγέλη στο Καρναβάλι των Μικρών).

NewsLetter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
Κύλιση στην Αρχή