• 2η Ομάδα -1
    2η Ομάδα -1
  • 2η Ομάδα -2
    2η Ομάδα -2
  • 2η Ομάδα -3
    2η Ομάδα -3

Συμμετοχή στην Πανελλήνια Δράση Let’s do it! GREECE από τα τμήματα του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας

Ακόμα μια χρόνια το 2ο Συστήματος Προσκόπων Πάτρας μέσα σε κλίμα καλής θέλησης, εθελοντισμού και αγάπης προς τη φύση και το περιβάλλον άδραξε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην πανελλήνια εκστρατεία ‘Let’s do it! GREECE”.

Η κίνηση αυτή λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα την τελευταία πενταετία με μεγάλη συμμετοχή από πολλές πόλεις. Η δράση αυτή αποσκοπεί στον καθαρισμό ολόκληρης της χώρας σε μόνο μια μέρα.

Από την μεριά του το Σύστημα μας βρέθηκε σε δύο τοποθεσίες της Πελοποννήσου όπου συμμετείχε σε καθαρισμούς παραλιών. Συγκεκριμένα η Ομάδα μας το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε από την Πάτρα για την παραλία της Λακκόπετρας όπου εκεί σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παραλίας Λακκόπετρας μάζεψαν τα απορρίμματα που βρήκαν διασκορπισμένα σε όλη την ακτή.

Από την άλλη μια αντιπροσωπεία Ενήλικων Στελεχών του Συστήματος μας μαζί με το 1ο και 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης, τους Εθελοντές από το Πράσινο Πανεπιστήμιο Πατρών και σε συνεργασία με τον Δήμο Τριφυλλίας, τοπικούς Συλλόγους και λοιπούς εθελοντές συναντήθηκαν στο δάσος και την παραλία της Ελαίας και καθαρίσαν την ευρύτερη περιοχή.

Το 2ο Σύστημα από τη μεριά του θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Τριφυλλίας για την πολύχρονη συνεργασία τους όπως και για τη βοήθεια και προσφορά του στην διεξαγωγή των Θερινών Κατασκηνώσεων του στο δάσος της Ελαίας.

#letsdoitgreece #omada #dimostrifillias #lakkopetra #elaia

NewsLetter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
Κύλιση στην Αρχή